Over ons

  • Home
  • Algemene informatie
  • Over ons

Welkom bij S & S Zeilmakers, dé specialist in canvaswerk en zeilreparaties voor de pleziervaart. Gelegen in het pittoreske Wemeldinge te Zeeland, streven wij ernaar om uw vaarervaring te optimaliseren door hoogwaardige producten en uitstekende service te bieden.

Onze zeilmakerij is trots op haar vakmanschap en jarenlange ervaring in het leveren van maatwerkoplossingen voor allerlei maritieme behoeften. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe motorbootkap, buiskap, kuiptent, zeilhuik, of afdekkleed voor uw vaartuig, wij hebben de expertise om aan uw specifieke wensen te voldoen. Onze producten worden met zorg en precisie vervaardigd, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en functionaliteit garanderen.

Naast onze uitgebreide selectie aan producten voor pleziervaartuigen bieden wij ook op maat gemaakte zeilen voor professionele terrassen, zodat u ook aan land kunt genieten van hoogwaardige zeilproducten. Onze zeilen worden met dezelfde toewijding vervaardigd als onze maritieme producten, met aandacht voor detail en duurzaamheid.

Bij S & S Zeilmakers gaan we verder dan alleen productie en verkoop. Wij bieden een scala aan extra services, waaronder reparaties van jachtzeilen, het wassen van kappen of zeilen, en maatwerk RVS las- en buigwerk. Onze toegewijde vakmensen staan klaar om eventuele reparaties uit te voeren en ervoor te zorgen dat uw zeilen en canvasproducten in topconditie blijven.

Wij streven ernaar om uw ervaring met S & S Zeilmakers moeiteloos en bevredigend te maken. Onze klantenservice staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Kies voor kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid. Kies voor S & S Zeilmakers, uw partner in canvaswerk en zeilreparaties voor de pleziervaart. 

Share our website